ASG SERVICE - ASG Vízgép Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ASG SERVICE

 
 

ASG Service

Ipari vízgépek szervizelése

Modern gépparkkal rendelkező ipari szivattyúgyárunk Service szolgáltatásának keretében vállaljuk ipari szivattyúk, szivattyúrendszerek, turbinák hibaelhárítását, szervizelését, karbantartását, felújítását és korszerűsítését. A Service szolgáltatás célja a helyszíni javítás, karbantartás. Amennyiben ez valamilyen okból nem megoldható, lehetőség van a vízgép(ek), illetve alkatrészeik beszállítására az ASG Vízgép Kft. tatabányai telephelyére, ahol a szivattyúgyártáshoz rendelkezésre álló gépállománnyal vállaljuk az egyes alkatrészek javítását (hegesztés, forgácsolás, köszörülés, kiegyensúlyozás, festés, nyomáspróba, forgatási próba), szükség szerint új darabok gyártását.


Hibaszervizünk minden nap 0-24 óráig hívható.  

+36 30 911 1697

Amennyiben a szám nem elérhető, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül visszahívni, szükség esetén – Magyarország területén - a helyszínre való kiszállást 24 órán belül biztosítjuk. A munkálatok során több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező tervezőmérnökeink és vízgépészeti szakértő kollégák segédkeznek a hiba elhárításában.


Kiszállási díjak
- kiszállás óradíja: 12 000 Ft/óra/fő
- utazás:  300 Ft/km (tartalmazza az utazási óradíjat is)
Minden egyéb munka díjazása – a szakértő kollégáink felmérését követően - egyedi ajánlat alapján történik.


ASG Service kapcsolat:
ASG Vízgép Kft.
2800 Tatabánya, Vértanúk tere 8/A.

szerviz@asg.co.hu

ASG Service mobil: +36 30 911 1697 
 

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével az Ön problémáját az ASG Vízgép Kft. összes irodai dolgozója látja, így a kapcsolatot akár azonnal fel tudjuk venni Önnel.

 
 

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz